Generalitat de Catalunya

Aparador

Aparador

Un espai expositiu de 95m2

Modularitat total

8,7 milions de visitants anuals i 35.000 diaris passen per davant de l’Espai Provença, visitants que poden ser clients potencials del teu producte o marca.

L’aparador és un gran Espai Expositiu que té una amplada màxima de 7 metres i una fondària fins als 16 metres. És una gran sala on fer exposició i promoció de tota mena de productes i serveis d’una manera força interactiva.

Completament modulable per adaptar la superfície a cada esdeveniment, l’aparador és íntegrament transparent i visible des de l' exterior. Sempre conserva la capacitat de ser un espai obert al públic, el que permet exposar de manera molt directa i propera al client que en tot moment té absoluta proximitat al vostre producte i al vostre personal de vendes.

Presentació de productes

Més enllà dels catàlegs i fulletons, els clients poden tocar el producte, rebre una atenció personalitzada i exposar-vos directament tots els seus requeriments.

Singularització de l' aparador

Trobareu els elements bàsics per a captar nous clients, però és possible que formuleu la decoració i ambientació que millor encaixi amb les característiques del vostre producte.

Degustacions i tasts

Doneu a provar el vostre producte sense cap compromís. Dins l’aparador hi ha una atmòsfera confortable i acollidora, una bona manera de comprar.

Exposicions i workshops

Feu participar als clients d’una mostra representativa de la vostra oferta. Un bon workshop convida a passar una relaxada i entretinguda estona.

La força de vendes ben aprofitada

Per a què tenir venedors als vestíbuls o al carrer si podeu disposar d’un espai exclusiu per a ells i per a la tasca de vendes ?

Webs d’FGC