Generalitat de Catalunya

Formulari de contacte

Contacta amb l’Espai Provença per qualsevol dubte, suggeriment o per demanar un pressupost sense cap compromís.

També pots contactar amb nosaltres en el telèfon: 93 366 45 53

En compliment de la normativa sobre protecció de dades personals, us informem que les vostres dades seran incloses en una base de dades, el responsable de la qual és FGC. FGC tractarà la informació amb la finalitat d’elaborar informes interns sobre el grau de satisfacció del nostres usuaris. En qualsevol moment podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició tot adreçant-vos a FGC, Cardenal Sentmenat, 4, 08017 Barcelona, indicant la referència LOPD.

Situació

Espai Provença
C/ Rosselló, 219
08008 Barcelona

Estació d’FGC accés Balmes - Rosselló.

map

Com arribar

Des de Plaça Catalunya amb FGC

Des de l’estació d’ FGC de Plaça Catalunya de Barcelona podeu agafar qualsevol tren de la línia Barcelona-Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ( S1 – Terrassa, S2 – Sabadell, S5 – St.Cugat, S55 – Universitat Autònoma , L6 – Reina Elisenda , L7 – Av. Tibidabo).

Haureu de baixar a l’estació de Provença (2 minuts de viatge) on, en el mateix vestíbul de l’estació, trobareu l’Espai Provença.

Des de Plaça Catalunya amb TMB

Des de Plaça Catalunya podeu agafar l’autobús nº 24 i haureu de baixar al cap de 5 parades, a l’alçada del carrer Rosselló amb l’Av.Diagonal (20 minuts de viatge). Un cop allà haureu de caminar 3 minuts fins a l’estació de FGC-Provença.

Des de l’Estació de Sants

Des de l’estació de Sants podeu agafar la línia R1 (Molins de Rei – Maçanet Massanes), la R3 (L’Hospitalet de Llobregat – Vic), la R4 (St. Vicenç de Calders – Manresa) o la R7 (L’Hospitalet de Llobregat – Martorell) i, en tots els casos, baixar a l’estació de Barcelona – Plaça Catalunya (4 minuts de viatge).

Un cop a l’estació de Barcelona - Plaça Catalunya, cal agafar els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya fins a l’estació de Provença.

Des de l’Aeroport del Prat

Surten trens (Renfe) des de l'aeroport cada 30 minuts, des de les 6.13 fins a les 23.15h, els minuts '12 i '42 de cada hora. Es mantenen els mateixos horaris els caps de setmana i festius. La durada del trajecte és de 23 minuts.

Un cop a l’estació de Barcelona - Plaça Catalunya, cal agafar els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya fins a l’estació de Provença.

Webs d’FGC