Generalitat de Catalunya

L'estació

L'estació

Una estació al centre de Barcelona

Gairebé 9 milions de passatgers a l'any

L’estació de Provença acull un volum de gairebé 9 milions de viatgers anuals que accedeixen a 6 de les línies ferroviàries més importants dels FGC.

Al centre de la ciutat

Tocant al carrer Balmes, prop de Diagonal i del Passeig de Gràcia, l’estació de Provença d’FGC gaudeix d’un emplaçament excel·lent, força cèntric i ben comunicat.

Per la seva banda, l’entorn proper a l’estació de Provença ofereix una completíssima gamma de recursos de tota mena, des de restauració, botigues, serveis diversos, comunicació en el transport públic i aparcaments, així com bona part dels elements arquitectònics de caire lúdic i turístic que caracteritzen la ciutat i que són un important focus d’atracció pels visitants de la ciutat de Barcelona.

Notorietat i impacte sobre el mercat

L’estació de Provença acull un volum de gairebé 9 milions de viatgers anuals que accedeixen a 6 de les línies ferroviàries més importants dels FGC. Aquestes línies són tant de caràcter urbà com interurbà i connecten nuclis tan significatius com Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i altres del Vallès.

Al mateix temps, Provença és un important punt de connexió amb el Metro de Barcelona, a través de les línies L3 i L5 accessibles a través del vestíbul principal de l’estació d’FGC.

El col·lectiu acadèmic i dels estudiants està ben representat a l’estació de Provença, tan pel fet de la proximitat de la universitat Pompeu Fabra, ben a tocar dels accessos de l’estació, com per la connexió de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través de la línia S55 d’FGC que connecta aquesta universitat amb la Plaça de Catalunya.

Webs d’FGC