Generalitat de Catalunya

Organització

Organització

Concepció, organització i producció d’esdeveniments

Professionals qualificats per cobrir totes les àrees en l’organització

Per a nosaltres el concepte organització vol dir fer flexible l’espai que us cedim, a l’hora que incloure el suport en la concepció i producció del vostre acte o esdeveniment.

Organització d’esdeveniments

  • L’Espai Provença permet realitzar presentacions de producte, de fires o territoris, degustacions, workshops, exposicions i tot allò que suposi una plataforma per a la promoció dels vostres productes.

  • L’Espai Provença disposa d’una sala-auditori ideal per a l’organització de presentacions, conferències i reunions de treball.

Programació de l’esdeveniment

  • L’Espai Provença us proporcionarà els serveis complementaris més adients en funció de les vostres necessitats: disseny i decoració, escenaris i tarimes, lloguer de mobles i expositors, i els complements que calguin per a la preparació del vostre esdeveniment.

Equipaments i serveis tècnics

  • La logística de qualsevol esdeveniment ha d’anar vinculada a les aplicacions tecnològiques que permetin millorar la percepció del convidat. L’Espai Provença disposa dels equipaments audiovisuals, de solucions interactives i de producció tècnica per satisfer les vostres necessitats.

  • Addicionalment i sota comanda, et podem proporcionar els serveis externs que necessitis, sota la premissa d’oferir la millor relació qualitat - preu: hostesses, càtering, material promocional, retolació, reprografia i d’altres.

Webs d’FGC