Generalitat de Catalunya

Sala de reunions

Sala de reunions

Espai multifuncional

Totes les facilitats tècniques

Espai Provença com a marca i transmissió de valors

Espai Provença és la marca d’un entorn vinculat a FGC, capaç de fer de marca paraigües a qualsevol producte o servei que vulgui aixoplugar-s’hi, assumint i compartint els valors d’ FGC.

Més de 25 anys d’experiència treballant en la promoció del territori, del transport públic i de les activitats d’oci i turisme.

El prestigi de la marca FGC a Catalunya, com a sinònim d’eficiència, eficàcia i excel·lència en la gestió dels seus negocis.

La confiança en l’èxit de les col·laboracions entre sectors econòmics, socials i culturals, com a motor per a la promoció del territori i l’economia.

Possibilitats de la sala

Organització d’esdeveniments

  • L’Espai Provença permet realitzar presentacions de producte, de fires o territoris, degustacions, workshops, exposicions, showrooms i tot allò que suposi un actiu en la promoció de qualsevol producte.

  • L’Espai Provença disposa d’un auditori concebut per a presentacions, jornades, rodes de premsa, cursos i tallers formatius, conferències i altres.

Equipament tècnic i logístic
  • L’Espai Provença està dotat d’equipament ofimàtic, informàtic, connexió WIFI i audiovisual per donar-te el suport necessari.

  • Addicionalment i sota comanda, et podem proporcionar els serveis externs que necessitis, sota la premissa d’oferir la millor relació qualitat - preu: hostesses, càtering, material promocional, retolació, reprografia i d’altres.

  • L’Espai Provença disposa de magatzem i guarda-roba, per a l’ús dels clients, amb tota la garantia de seguretat.


Webs d’FGC